- Bekijk video's: de meeste DJ's hebben tegenwoordig video's op hun website waarop je kunt zien hoe ze draaien tijdens verschillende feesten en evenementen. Dit kan je een goed idee geven van hoe de DJ bij jouw feest zou passen.

Wat kun je verwachten van een trouw DJ?

Het inhuren van een trouw DJ betekent dat je kunt rekenen op een professionele muziekbegeleiding tijdens je feest. Een goede DJ zorgt voor de juiste sfeer en weet precies welke nummers er gedraaid moeten worden om de dansvloer vol te krijgen.

Tijdens het voorgesprek met de DJ kun je je dromen dromen. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven welke muziekstijlen je graag terug wilt horen en of er specifieke nummers zijn die absoluut gedraaid moeten worden.

Houd er wel rekening mee dat een goede DJ ook altijd zal spelen op de sfeer van het feest en de reacties van de gasten. Het kan dus zijn dat de DJ tijdens het feest nummers draait die niet op de lijst stonden, maar die wel perfect passeerden bij de sfeer en het moment.

Waar moet je op letten bij het boeken van een trouw DJ?

Bij het boeken van een trouw DJ zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Bijkomende vind je een aantal punten die belangrijk zijn bij het vinden van de juiste DJ:

- Ervaring: kijk naar de ervaring van de DJ. Is het iemand die al langer als DJ werkt en ervaring heeft met het draaien op trouwfeesten?

- Repertoire: bespreek met de DJ welke muziekstijlen er gedraaid kunnen worden en of er specifieke nummers zijn die niet gedraaid kunnen worden.

- Apparatuur: vraag aan de DJ welke apparatuur wordt meegenomen en of hij of zij ook ondersteuning kan bieden bij de technische aspecten van het feest.

- Prijs: vraag naar de prijs voor de boeken van de DJ en wat hier allemaal bij inbegrepen is.

Conclusie

Een trouw DJ kan een geweldige aanvulling zijn op je trouwfeest en zorgen voor een lange avond. Het is belangrijk om de juiste DJ te vinden die voorbij is bij de sfeer van het feest en de wensen van het bruidspaar. Door op bovenstaande punten te letten kun je de juiste keuze maken voor een DJ die jouw feest tot een succes maakt.

.

Ook interessant

Organisatie feesten

Voor kinderfeestjes kan je bijvoorbeeld een clown of goochelaar huren. Stap 5: DecoratieDe decoratie is essentieel bij het organiseren van een feest. ...

Lees verder

Huwelijksfeest Catering

...

Lees verder

Dj Huwelijksfeest

Hoe een professionele DJ je huwelijksfeest naar een hoger niveau kan tillenHet organiseren van een huwelijksfeest is een van de meest bijzondere geno ...

Lees verder