Trappen

Schoppen van een Bal!

Onze overgrootvaders gebruikt om de krik van de enkel bellen en schoppen het been. Dus schop de bal. Het is een oude sport-spel genaamd KICK.

ledematen van de mens is een krachtige motor van de snelheid en kracht. We zijn gemaakt om de macht, voor snelheid, voor de toepassing van geweld. De benen zijn zonder twijfel onze grootste troeven. Elke nieuwe beweging die we maken vereist zowel onze versnelling en onze vertraging, ook. (De derriere is belangrijk voor.)

Elke trap zal vereisen dat u leverage (de wrijving, dat geeft ons een lift) of je voeten moet de bal te nemen om een ​​einde te maken. In elke beweging die we maken, van het beklimmen van de ladder aan het lopen in de straat, moeten onze voeten kracht uit te oefenen tegen de zwaartekracht. Een kleine trap is een goede oefening.

Als je een balletje te trappen met een hoge snelheid, kan de bal splitsen uw mond open, maar je zult nog steeds een mechanisch voordeel ten opzichte van de bal. Als u uw voeten gebruiken uit te strekken om de bal met uw trap, vind je jezelf in een betere conditie dan je tegenstander. Als u de trap te zetten in een side kick en front kick, zult u ervoor zorgen dat de bal tot stilstand komen.

De schoppen van Boxers, Hamers en Archers zijn aerially betalen voor kicks die hen in staat stellen om de baan van de bal te halen als het reizen overhead, zoals in een Clinch of Dropkick, of vallen in en vangen nadat het schoot op de grond, als in een uppercut of Flying Punch. Wanneer u een balletje te trappen, en het gaat in de lucht, moet u een van deze traptechnieken te kiezen en te gebruiken, en ze zijn:

Wanneer je een bal te schoppen, je doet twee soorten in de lucht schoten. In basistechniek Kick, de schenen gebruikt u op "lock" de bal op de weg naar beneden. De schenen de bal vangen met grote kracht, en de wrijving veroorzaakt door het effect laat de strafschop contact opnemen met de bal met grote kracht. Als de bal dia's in de schenen, de schenen u helpen om de dynamiek van de trap te houden, zodat je het kan veranderen in een voorwaartse stuwkracht.

Als u te schoppen de bal in de schenen, zult u een schop naar add hoogte nodig hebben. Schop de bal met de handen, waardoor de schenen vergrendeld stevig op de weg naar beneden. Deze methode wordt de "Anchor" Parabolas" techniek. U kunt het volledige bereik van de arm uit te breiden, zodat de lengte van de onderarmen niet wordt beperkt door de schenen en de lies spieren.

Een variant van deze techniek wordt de "Anchor" Parabolas" methode. In dit geval heeft u de schenen te gebruiken, en de lies en scheenbeen spieren om de bal te pakken en zet deze op zijn plaats voor uw trap is voltooid. Hierdoor kan de kick raakte de bal met de kracht van de kick, en zet het neer.

Soms een bal schopt is een poging om iets, zoals een rubberen band versneld. Maar in voetbal, schoppen is onderdeel van een veel grotere tactische beweging. En een voetbal kick is niet alleen een doel op zich, maar ook een middel om een ​​breder doel dienen.

Kicking een bal in het voetbal is een full-blooded militaire spel van de voeten, benen en dijen. Kicking een bal is een uitdaging die de spelers te delen. Een bal is de beweging van een fysieke kracht.

Kick een bal. Kick een bal. Kick een bal.

Ik denk niet dat het schoppen van een bal is een hersenen oefening, of zelfs dat het een sport. Kicking een bal is de manier waarop de voetbal wereld, en de sport, zijn geboren. Het is de manier waarop de sport verandert, beweegt, evolueert, en morphs zelf. Kick een bal.

Ook interessant

Trappen

Schoppen van een Bal!Onze overgrootvaders gebruikt om de krik van de enkel bellen en schoppen het been. Dus schop de bal. Het is een oude sport-spel ...

Lees verder

Houten trappen

Tips bij het plaatsen van een houten valWanneer je besluit om een ​​houten trap te plaatsen, dan zijn er verschillende dingen om rekening mee te houde ...

Lees verder