Ups Noodstroomvoeding

Voedsel voor het Volgende Sos -

We horen veel over voedseltekorten tijdens onze economische recessies; wat we niet veel over hoort zijn noodsituaties in de levensmiddelensector. Tijdens de economische crisis is er geen voedseltekort; al het voedsel is schaars. In feite is er bijna geen voedsel meer voor mensen om te eten.

Niemand vindt het leuk om te denken dat hun voedsel slecht zal gaan, maar dat is de waarheid van de situatie. Er is gewoon geen meer voedsel voor de mens om te eten, omdat iedereen werkt extra uren en neemt in minder inkomsten. Er is gewoon niet meer beschikbaar voedselvoorziening voor de dieren en planten om te eten, omdat hun nutritionele behoeften wordt voldaan door de mens. De federale opslag van voedsel en de opslag van het op de verschillende militaire bases is gewoon niet genoeg.

Dit betekent dat in plaats van het voedsel beschikbaar zijn, moet worden verzonden door het gebruik van industriële processen. Als het voedsel komt, moet een uitgebreid testproces, inspectie, hygiëne en kwaliteitscontrole onderworpen. Zodra het al deze tests heeft doorstaan, is het verpakt in bulk en verstuurd naar alle uithoeken van de wereld. Er is gewoon geen ruimte meer in om voldoende voedsel voor iedereen te eten te groeien.

De industriële processen die het voedsel te produceren zijn niet alleen duur; ze zijn onveilig. Dieren en planten worden gedood voor hun vlees; hun gewassen worden vergiftigd en besproeid met pesticiden. Het is duidelijk dat er is gewoon geen ruimte voor meer voedsel productie. Aan het eind van de dag, zijn al deze dieren en planten nog steeds ter dood gebracht. De enige manier voor deze voedsel beschikbaar dient te worden gemaakt door de scheepvaart in door middel van het gebruik van industriële methoden.

Het eten is niet veilig, omdat de chemicaliën die worden gebruikt om het te maken zijn zeer giftig en veroorzaken veel van de dieren binnen enkele uren na het eten om te sterven. Deze chemicaliën worden ook opgenomen in de dierlijke en plantaardige weefsels. Ze creëren dan is het dezelfde soort problemen als de verontreinigende stoffen die bestaan ​​in een grote stad. Ze laten meeslepen door de lucht en worden geabsorbeerd door de planten en dieren. Als gevolg hiervan zijn veel van de planten en dieren die lijden aan dezelfde ziekten als de mensen.

De reden dat deze industriële processen zijn niet beschikbaar is omdat de mensen die ze gewoon eigenaar niet kan veroorloven om ze te hebben. Als ze dat deden, zou er een ruim aanbod van voedsel. en er geen behoefte aan de fabrieken om ze te maken.

Helaas, er is niet zoiets als een voedselcrisis in de Verenigde Staten. Het is gewoon te laat voor de federale overheid en de lokale en nationale overheden om zorgen te maken over de voedselvoorziening. In plaats daarvan, ze gaan om niets te doen. Ze moeten beginnen met de voorbereiding voor de volgende uitbraak, teneinde de leveringen aan mensen om ervoor te zorgen dat de volgende crisis niet optreedt.

We moeten beginnen te denken voor onszelf en het nemen van beslissingen over wat we moeten doen om te helpen onszelf te krijgen door middel van de huidige crisis. Door nu te beginnen, kunnen we een duurzaam voedsel dat beschikbaar zal zijn en duurzaam zijn in de toekomst te creëren. We hebben pro-actief en werken in de richting van een volledig natuurlijke, biologisch systeem waar onze kinderen en onze toekomstige generaties toegang hebben tot het zal moeten worden. We kunnen worden bereid, we hoeven alleen maar om te beginnen.

Er zijn veel verschillende soorten voedsel die we nodig hebben om voor te bereiden op toekomstige crises. Sommige van deze zijn: vee, planten, vis, fruit en noten, tarwe en bonen, noten, rijst en granen, granen en noten, zuivelproducten, en zuivelproducten. Daarnaast moeten we weten hoeveel voedsel we nodig hebben en hoe we het kunnen bieden.

Als je eenmaal hebt besloten wat voor soort voedsel dat je nodig hebt, dan moet je om te bepalen waar je het zal kopen. Het kan een beetje lastig, maar als je de eenvoudige stappen te volgen, moet u in staat om het te achterhalen. in ongeveer twintig minuten. Niet bezorgd over wat het kost, want er is geen noodzaak om te zorgen over het krijgen van een goede prijs, bent u op zoek naar een goede deal op uw voedsel.

Er zijn zo veel verschillende manieren waarop u het voedsel kan de bron en je kunt het online kopen, op de boerenmarkt, in de supermarkt, of in uw eigen keuken. Zodra u een plek te vinden die is uitgerust met de juiste soort voedsel, zult u in staat om geld te besparen. Het is niet moeilijk om erachter te komen wat voor soort voedsel dat je nodig hebt.

Ook interessant

Industriele processen

Industriële Processen: Een Diepgaande Analyse van Efficiëntie en InnovatieIndustriële processen vormen de ruggengraat van de moderne economie. Van pr ...

Lees verder

Ups Noodstroomvoeding

Voedsel voor het Volgende Sos -We horen veel over voedseltekorten tijdens onze economische recessies; wat we niet veel over hoort zijn noodsituaties ...

Lees verder

Ups Server

Industriële Processen: De Belangrijkheid van UPS ServersIndustriële processen worden vervangen door hun praktische en functionele technologieën. Eén ...

Lees verder